ITRI-SNBL Joint Seminar-Service and core technology of drug development

上課地址:工研院光復院區1館802會議室(新竹市光復路二段321號)

時數:9

起迄日期:2019-12-04~2019-12-04

聯絡資訊:吳欣樺/03-5732541

報名截止日:2019-12-01

課程類別:研討會

活動代碼:5619100003

課程介紹

工研院於新藥開發深耕多年,具有完整新藥開發研發能量及服務,可與產業合作加速國內新藥研發。希藉此研討會分享工研院生醫所藥物發展研發能量,及產業前臨床試驗之能量,同時討論其他藥物開發之新觀點。

課程對象

生技醫藥公司及研究機構

課程大綱

Time

Topic

Speaker

30 min

8:30-9:00

Registration

 

10 min

9:00-9:10

Opening Remarks

Representative from Industrial Technology Research Institute (ITRI)

50 min

9:10-10:00

Introduction of service and core technology of drug development

-New drug development

-Micro-reaction technology

Dr. James Sheu, Division Director, ITRI

10:00-10:30

Break

80 min

10:30-11:50

Safety assessment for the development of biologics and other advanced therapy products

Dr. Hideshi Tsusaki, President of Preclinical Service, SNBL

11:50-13:00

Lunch

80 min

13:00-14:20

Game Changer in Glaucoma

- Drug development for the treatment of glaucoma with a new mechanism of action

Masahiro Fuwa,

Glaucoma researcher, Pharmacology Group, Santen Pharmaceutical Co., Ltd.

80 min

14: 20-15:40

Ophthalmological examination in experimental animals

Tomoaki Araki, Unit Manager, Safety Assessment Units, SNBL

20 min

15:40-16:00

Coffee Break

60 min

16:00-17:00

New Paradigm for licensing and partnering -"Drug Candidate Marketplace"-

Hideyuki Hirama, MBA

President &CEO, Gemseki Inc.

 

Haolin Sung, EMBA

Director, Asian Region, Gemseki Inc.

30 min

17:00-17:30

Networking

Pin It